1. Alin /
  2. Новини /
  3. Куди поїхати на авто на заході України?
Карпати

Куди поїхати на авто на заході України?

Дата:

Категорія:

Переглядів:

27.11.20

Новини

0

Що може бути краще ніж регулювати куди поїхати в першу чергу, а яке місце залишити на закуску?! Коли планується поїздка на власному авто завжди треба все ретельно спланувати: маршрут, зупинки, ланчі і як отримати максимум вражень за мінімум часу.

 

Перше місце цієї зупинки звичайно найпрекрасніше і вподобане вже багатьма подорожувальниками – місто Львів! По ньому можна багато гуляти вузькими, але настільки красивим вуличкам, що можливо просто на просто загубитися в часі! А яка там кава! Це ж просто рай для кавоманів! Можна заглядати в одну за іншою кав'ярнею і насолоджуватися авторським рецептом улюбленої кави. Особливо приємно прогулюватися в цих околицях навесні, коли проходять найнеймовірніші фестивалі та свята.

 

Коли власного авто немає – можливо взяти авто в оренду Львів Alin. Компанія з прокату автомобілів надає повний спектр послуг AllInclusive про, що говорить сама назва бренду і з доступною ціною. Важливий момент великий власний автопарк авто на будь-який смак.

 

25 мініскульптур

 

З назвою міста Ужгород відразу асоціюється красива річка Уж. Неодмінно в голові згадується щонайтонший аромат Сакури та мальовнича набережна. А ще побувавши в Ужгороді треба обов’язково відшукати 25 мініскульптур, які розкидані по місту для того, щоб туристам було цікаво і потішно пересуватися на нове місце і проходити своєрідний квест! Кожна з цих мініскульптур уособлює в собі якусь важливу подію або присвячена певній людині.

 

Неможливо забути ці прекрасні Карпати, спів птахів і подих свіжого вітерця! Перлина Карпат - це Трускавець! Сюди дуже багато приїжджають за чудодійною мінеральною водою, щоб зцілити й оздоровити організм. Тут дуже багато санаторіїв і баз відпочинку. Але ніяк не можна побувавши в місті не відвідати знаменитий музей Биласа в якому красується багато унікальних картин та килимів ручної роботи.

 

Яремче – цукерочка Карпат. Подорожувавши по гірському маршруту Тропи Довбуша просто неможливо не захоплюватись природою і красою цієї місцевості. Обов'язково треба побувати на водоспаді Пробий. З висоти 20 метрів можна помилуватися гірськими скелями й рікою, що вирую.

 

Прокат авто Івано-Франківськ

 

Кріпосна галерея Бастіон є старовинною пам’яткою Івано-Франківська. Фортеця була піднесена ще в 1662 році та збереглася у відмінному стані до сьогодення. Побувавши в цьому затишному місті необхідно заглянути в цікавий ресторанчик Urban Space – це оригінальне місце з оригінальною історією. При відкритті ресторану 100 засновників профінансували його в рівних частках і коштом основного прибутку тепер саме засновники фінансують проєкти на поліпшення міста.

 

Як побачити будинок-корабель?

 

Ах вже ці Чернівці! відразу згадується прекрасний і могутній будинок-корабель! Це будинок який парить по вулицях міста неначе дельфін плескається в морі – так він красиво вписався в колорит мальовничих Чернівців. А ще в 12: 00 на Ратуші людина в національному костюмі грає на трубі мелодію з пісні “Марічка”.

 

Для того, щоб відвідати ці казкові місця зовсім не обов’язково мати свій автомобіль. Приїжджаючи у будь-яке місто яке запало в душу можна взяти авто на прокат чудова альтернатива своїй машині. Оренда авто – це супер пропозиція для любителів цікаво і зі смаком проводити своє дозвілля.

 

Яка все ж прекрасна наша Україна! “Життя – це або відчайдушна пригода, або нічого” – Гелен Келлер.

 

Оренда автомобілів від ALIN доступна у Львові, Києві, Буковелі, Івано-Франківську. ALIN — гнучкі умови та доступна вартість оренди авто, програма лояльності, високий рівень обслуговування.

Безпечна подорож та приємні враження чекають на вас!

 

Забронювати автомобіль від ALIN можна за номером телефону +380987771600 або на нашому сайті.

icon