1. Alin /
  2. Новини /
  3. Де вигідно орендувати авто в Івано-Франківську?
Івано-Франківськ

Де вигідно орендувати авто в Івано-Франківську?

Дата:

Категорія:

Переглядів:

14.12.20

Новини

2

Оренда автомобіля в Івано-Франківську ​​​​​​від компанії Alin

 

"Компактне, красиве і комфортне. Можливо, я б залишився тут назавжди", – так говорить про Івано-Франківськ чи не кожен другий його гість.  Це маленьке затишне містечко на заході України, яке здивує своєю привабливістю та гостинністю. Франківськ досить крихітне місто,  тому більшість найцікавіших атракцій міста розміщені в його центральній частині, аби ви змогли швидко та оперативно побачити усе та отримати незабутні враження.

 

Частина туристів, що прибувають до Франківська, проводять у місті не так багато часу, зазвичай, це люди, що прямують у гори або повертаються з них. Прокат автомобіля в Івано-Франківську від компанії Alin - це якісні послуги транспортних перевезень за розумною ціною. Прокатне авто стане чудовим компаньйоном для сімейних подорожей чи бізнес-поїздок на тривалий час.

 

Порівняно з таксі, оренда власної автівки є досить вигідною та доступною практично для кожного мандрівника. Прокат від Alin допоможеш швидше вирішувати всі свої поточні справи, адже не прийдеться витрачати зайвий час на пошук громадського транспорту та детально вивчати карти місцевості.

Куди ж поїхати поблизу Івано-Франківська ?

Як ми вже казали, відомий усім «Франик» досить маленьке, хоч і суперзатишне місто, тому одного-двох днів буде цілком достатньо аби побачити все найкраще.

 

Якщо ви в місті лише на вихідні, другий день варто провести поза ним, наприклад у Карпатах. Лише за дві години їзди на авто розташовано один з найвідоміших в Україні гірськолижних курортів - Буковель. Шанувальники екстремального спорту можуть покататися на буковельських гірках або подолати шалену трасу в екстрим-парку. Ті, хто хоче просто насолодитися природою й культурою Карпат, можуть вирушити в етнопарк «Гуцул Ленд» або покататися на оглядовому підйомнику.

 

Звичайно, не всі люблять гори. Івано-Франківська область багата й іншими неймовірними місцями. Наприклад, музей «Писанка» в Коломиї, куди можна дістатися лише за півтори години на автомобілі. 

Що по вартості?

Ціни на  прокат авто від Alin в Івано-Франківську є цілком лояльними та доступними для кожного потенційного клієнта. Alin пропонує прокат автомобілів в Івано-Франківську від економ до преміум класу. Прайс приємно здивує навіть найвибагливіших клієнтів. До вашого використання ми пропонуємо лише комфортабельні та справні автомобілі, котрі повністю застраховані від усіх неприємностей. Також приємним бонусом є те, що наявні у нас авто є не старші ніж 3 роки. Для наших постійних клієнтів діє гнучка система знижок та програма лояльності.

 

Оренда автомобілів від ALIN доступна у Львові, Києві, Буковелі, Івано-Франківську. ALIN — гнучкі умови та доступна вартість оренди авто, програма лояльності, високий рівень обслуговування.

Безпечна подорож та приємні враження чекають на вас!

 

Забронювати автомобіль від ALIN можна за номером телефону +380987771600 або на нашому сайті.

 

icon