1. Alin /
  2. Новини /
  3. Трансфери з Alin
Два чорні автомобілі Mercedes-Benz

Трансфери з Alin

Дата:

Категорія:

Переглядів:

26.12.20

Новини

2

У шаленому ритмі щоденних справ, зовсім не залишається часу замислюватися над дрібницями! Інколи набагато легше та необхідніше зберегти свій час та дозволити спеціалістам зробити всі справи за вас.
Надумали орендувати авто, але так лінь сідати за кермо ?
Треба швидко дістатися до роботи чи терміново прибути на зустріч в іншому кінці міста?
Спізнюєтесь на літак чи потяг?
Чи можливо після виснажливого перельоту хочеться оперативно дістатися готелю та по-справжньому відпочити?


Задля комфорту та здійснення усіх ваших бажань компанія Alin надає послуги транспортних перевезень.


З кожним днем послуга трансферу стає все популярнішою не тільки в Україні, а й поза її межами. Для збереження вашого часу, трансфер є ідеальним варіантом пересування, адже саме така послуга дозволить серйозно зекономити кошти та набагато швидше дістатися бажаного місця призначення. Всі витрати вже включені у вартість, тобто вам не потрібно залишати заставу чи заправляти авто, а отже, вам залишається тільки насолоджуватися незабутньою поїздкою.


На трансферні послуги встановлена фіксована ціна, яка абсолютно не залежить від погодних умов, тому ми гарантуємо подачу авто за будь-яких обставин.
Безперечно, для більшості вартість все ж має значення, тому ви повинні знати від чого залежить вартість послуги трансферу.
Перш за це від відстані між початковим і кінцевим пунктом поїздки. Також, якщо ви замовляєте погодинний прокат, то на вартість впливає час у дорозі, а маршрут може змінюватися. І нарешті важливим фактором є клас автомобіля.

Тож, чому саме ALIN?

Перш за все, замовляючи трансфер з аеропорту, ви можете бути впевнені, що ваш рейс буде відстежено водієм, і авто буде подано вчасно.
По-друге, при бронюванні трансферу ви завжди можете замовити послугу заздалегідь. Ми надамо вам контакти водія, а також дані автомобіля.
По-третє, у компанії Alin наявні різні, зручні для вас способи оплати: готівковий, безготівковий, наявна можливість оплати за допомогою кредитної картки.
По-четверте, замовляючи трансфер у компанії Alin, ви можете бути впевнені, що всі пасажири будуть у повній безпеці, адже всі наявні автівки є не старшими ніж 3 роки. Безпека клієнта для нас на першому місці, а всі водії суворо дотримуються правил дорожнього руху та безпеки.
По-п’яте, ви без проблем можете додати додаткові опції до вашого трансферу, такі як: англомовний водій, дитяче автокрісло чи WiFi в авто. Все це допоможе зробити вашу поїздку максимально комфортабельною та безпечною.

Тож визначайтеся з вашими бажаннями та потребами та обирайте комфорт разом з компанією Alin! Поїхали?

 

 

Оренда автомобілів від ALIN доступна у Львові, Києві, Буковелі, Івано-Франківську. ALIN — гнучкі умови та доступна вартість оренди авто, програма лояльності, високий рівень обслуговування.

Безпечна подорож та приємні враження чекають на вас!

 

Забронювати автомобіль від ALIN можна за номером телефону +380987771600 або на нашому сайті.

icon