1. Alin /
  2. Новини /
  3. Подорож з домашнім улюбленцем
Домашній улюбленець в автомобілі

Подорож з домашнім улюбленцем

Дата:

Категорія:

Переглядів:

17.06.21

Новини

15

Alin.ua — компанія, яка з гордістю називає себе PETS FRIENDLY! Ви можете подорожувати в орендованих автівках разом з вашими чотирилапими друзями. Забудьте про турботи, з ким їх залишити вдома — ваші чотирилапі  можуть бути вашими невіднятними супутниками подорожей! 🐈🐕

 

 

Та пам'ятайте, що відповідальність за вашого хвостатого друга та будь-яке можливе пошкодження прокатного автомобіля повністю лежить на вас!

 

 

Завдяки нашому досвіду, ми готові поділитися кількома важливими порадами для тих, хто подорожує з домашнім улюбленцем:
 

- Забезпечте вашого улюбленця всіма необхідними щепленнями та документами.

- Візьміть з собою улюблені іграшки чотирилапого та ковдру для створення затишку в автомобілі.

- Перед подорожжю пройдіть короткий тренувальний вихід до автомобіля, щоб звір почувався комфортно.

 

 

Щоб ваша подорож була ще комфортнішою, компанія Alin.ua готова надати додаткові переноски для ваших кошенят чи цуценят. Так що, готуйтеся до найкращих пригод і плануйте свою мандрівку разом з Alin — вашим вірним та надійним компаньйоном!

 

 

Нехай кожна подорож буде наповненою радістю та незабутніми моментами разом із вашими улюбленцями. Орендуйте авто в Alin.ua та насолоджуйтеся повноцінним відпочинком! 

 

Наш сервіс — це не тільки автомобілі, але і комфортна атмосфера, створена для вас та ваших улюбленців. Забронюйте авто онлайн, оберіть зручний офіс для отримання і повернення автомобіля, і готуйтеся до пригод!

 

 

Компанія ALIN пропонує вам можливість взяти автомобілі в оренду та насолоджуватися подорожами або робочими поїздками Україною. Оренда автомобілів від ALIN доступна у Львові, Києві, Буковелі, Івано-Франківську. З гнучкими умовами та доступною вартістю оренди автомобіля, ви матимете змогу випробувати всі переваги цього авто.

 

Забронювати авто в компанії Alin можна за номером телефону +380987771600 або на  нашому сайті.


 

 

 

 

icon