1. Alin /
  2. Новини /
  3. Mitsubishi Outlander
Автомобіль Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander

Дата:

Категорія:

Переглядів:

15.04.21

Новини

12

Mitsubishi Outlander — компактний кросовер, що об'єднує в собі стиль, комфорт та передові технології, роблячи ваші подорожі ще приємнішими.

 

Просторий салон автомобіля забезпечить вам і вашим пасажирам надзвичайний комфорт під час подорожі. Сидячи за кермом Outlander, ви відчуєте ергономічний дизайн салону, який створений для максимального задоволення від кермування.

 

Outlander оснащений передовими технологіями, які роблять вашу подорож безпечною та захопливою. Система безпеки Mitsubishi S-AWC (Super All Wheel Control) гарантує стабільність та контроль на будь-якому типі дороги, забезпечуючи вам впевненість за кермом.
Зручні елементи, такі як вбудований екран сенсорного керування, Bluetooth-технології та система підтримки водія, роблять подорожі ще більш приємними. Автомобіль оснащений сучасною системою навігації, яка допомагає вам з легкістю прокладати шлях.

 

Спортивний стиль з комфортом для всієї родини — ось як можна описати Mitsubishi Outlander. Зсувні сидіння другого ряду дозволяють швидко і легко трансформувати салон для зручної посадки й висадки пасажирів третього ряду. Якщо потрібен додатковий простір для багажника, достатньо потягнути за ремінь на спинці крісла, і сидіння складеться. При наявності третього ряду сидінь простір для ніг пасажирів в другому ряді залишається таким же.
Просторий салон, розумно розташовані відділення для багажу та велика місткість бака роблять його ідеальним вибором для подорожей всією сім'єю!

 

На Alin.ua ви можете обрати автомобіль Mitsubishi Outlander в оренду і відправитися на полювання за враженнями. Наші автомобілі завжди у відмінному стані й готові вирушити в дорогу разом з вами.

 

Оренда автомобілів від ALIN доступна у Львові, Києві, Буковелі, Івано-Франківську. З гнучкими умовами та доступною вартістю оренди автомобіля, ви матимете змогу відчути на собі всі переваги цього авто.

 

Забронювати Mitsubishi Outlander в ALIN можна за номером телефону +380987771600 або на нашому сайті.

icon