1. Alin /
  2. Новини /
  3. Jeep Renegade
Чорний Jeep Renegade

Jeep Renegade

Дата:

Категорія:

Переглядів:

09.02.21

Новини

2

Світова прем'єра Jeep Renegade відбулася на Женевському автосалоні на початку березня 2015 року. Стилістично Renegade нагадує брутальний та відомий усім Wrangler.

 

Jeep Renegade відзначається своїм авангардним дизайном, що робить його визначним серед конкурентів. Високий рівень комфорту та передові технології в салоні Jeep Renegade створюють ідеальну атмосферу для довгих подорожей. Завдяки сучасним системам безпеки та розваг, ви будете насолоджуватися кожною хвилиною в автомобілі.

Цей автомобіль оснащений потужним двигуном, який забезпечить відмінну динаміку на дорозі. Це особливо корисно при подоланні різноманітних міських та позаміських маршрутів.

 

Jeep Renegade ви можете взяти на прокат просто зараз в компанії ALIN. На нашому сайті ви можете легко забронювати авто та насолоджуватися своєю подорожжю.

 

Оренда автомобілів від ALIN доступна у Львові, Києві, Буковелі, Івано-Франківську. З гнучкими умовами та доступною вартістю оренди автомобіля, ви матимете змогу відчути на собі всі переваги цього авто.

 

Також забронювати Jeep Renegade в ALIN можна за номером телефону +380987771600.

 

icon